sâmbătă, 28 iunie 2008

Mass-uri Funny



  • VAND NEVASTA!!!!!!!!!! An de fabricatie 1983 , culoarea roscata , full option: suspensii super, portbagaj mare. Stere f buna de functionare putin uzata (cam de 2ori pe z; dar duce mai mult) Al doilea propietar, certificat in regula . Cai putere oooooo (poate sa tina o herghelie ) Caroseria putin atinsa: a fost un mic accident cu un vecin care nu s-a asigurat( daca sunt acasa) si a intrat in ea , in urma accidentului el a fost grav avariat iar ea a suferit doar niste atingeri de curea pe aripa stanga spate dar cu timpul se repara, Pret neciabiln, o dau cu tot cu accesorii : unu de trei ani si una de 5 ani , rog seriozitate!


  • A intrat un nou virus pe internet chat yahoo!dak nu dati mesajul mai departe va va intra in calculator,deoarece crede k nu este folosit acest id !!!!!!! da-l inclusiv mie !!!! este pe bune pt k la unu h0ry_rapp3ru a intrat si i-a sters hardu’ !!!


  • Ce crezi despre mine? 1. Te plac! 2. Te vreau! 3. Te iubesc! 4. Sunt nebun(a) dupa tine! Imi esti indiferent(a)! 6. Vreau sa rup patul cu tine! 7. Te urasc! 8. Sa mor de nu te phut in gat dak mai trimiti mesaje de kkt!…astept raspuns!


  • Yahoo se inchide pe 17 august 2006(data se modifica de la an la an)! Ei doresc sa se descotoroseasca de Messenger-ul gratuit. O groaza de oameni au fost deja stersi. Click dreapta pe grupul tau de prieteni din lista de Messenger si click Send Instant Message to all group si trimite acest mesaj tuturor. Fiecare persoana care va primi mesajul, va avea o semnatura si nu va fi sters! Acest mesaj este trimis de presedintele Yahoo Jay Rusell… aici este presedintele Jay Rusell: imi pare rau sa va anuntz ca Yahoo a ajuns la maximum de nr. de persoane. Dak vrei sa pastrezi contul tau gratis trimite mesajul acesta la totzi din lista ta. In acest mod vom shti care sunt folosite si care nu, le vom sterge…!


  • Va rog mult dati mai departe, un bebelus de 10 luni foarte bolnav, internat la spitalul Emilia Irza, are nevoie urgent de transfuzii. Are o grupa rara, 01, RH negativ. Daca ai aceasta grupa sangvina si vrei sa ajuti acest sufletel, te rog sa iei legatura cu tatal copilului, Catalin Lupascu, la nr de telefon: 0723-232.147. Donand putin din sangele tau daruiesti viata unui bebelus! Te mai rog sa trimiti mesajul la cat mai multi prieteni, asa sansele copilului de a gasi donatori vor creste. Multumesc.


  • Cnofrom uuni stduiu al ueni uinvresttiai elgenze, nu cntozeaa in ce odrnie se alfa lirteele itnr-un cuvant, signruul lcuru ipmotarnt e ca pirma si utlima lierta sa fie la lcuol lor. Rsetul potae fi o vrzaa colmpeta si tot o vei ptuea ctii fraa prboelme. Atsa e din cuzaa ca nu ciitm feicrae lteira, ci cvanutul ca un irtneg.” E umioitare cpatcitetea ceireiului uamn de a rentositcui detale. mesajul asta chiar merita trimis la toti (este faorte avedarat)


  • rugam TOTI prostii, imbecili si dobitociiii si cretiniiiii, tampitiiii, obositiiii, distrusiiii, terminatiiii, idiotiiii, limitatiiii, retardati si handicapati sa nu mai trimita aiurea mesaje despre - noroc in dragoste, blesteme, sau alte porcarii de acest gen pt. ca NU NE INTERESEAZA!. Trimite mai departe acest msg daca te enerveaza si pe tine la fel ca pe mine. Daca nu inseamna ca faci parte din grupul celor care le trimit… ratatzi (Campania anti-mass)


  • “bey nu deranjati .. a venit unkimiu cu filme porno noi ca nu are codecuri pt ele ))) a dat-o p mama afara din camera vrea omu sa s uite linistit .. plzz … nu dati massuri )


  • “””care nu vb cu mine sa imi dea ignore macar sa nu va mai vad in lista.. “”” “””oferta toamnei!!! fac curat in lista!!! cine vrea ignore buzz me !!!!”””


  • Buna, sunt un virus românesc, dar din cauza tehnologiei sarace din tara mea nu sunt în stare sa-i fac nimic calculatorului tau. Te rog, fii dragut, sterge un fisier de-al tau si pretinde ca esti speriat… =))

2 comentarii:

Anonim spunea...

deci porcarii mai mari ca asteanu am vazut

Anonim spunea...

ce sa le faci depedenti>D<